BLACK FRIDAY

FÅ EN SKRÆDDERSYET DIGITAL STRATEGI OG GØR DIN FORRETNING KLAR TIL BLACK FRIDAY

Årets største e-handelsdag

Årets største shoppingevent er lige rundt om hjørnet. Vil du være et skridt foran dine konkurrenter og stå ekstra skarpt på de digitale fronter, så læs mere om vores forskellige services, og få gode tips og inspiration til, hvordan du ved at sætte ind på de nedenstående område kan maksimere dit salg.

Black Friday er en af årets mest betydningsfulde handelsdage, hvis ikke den mest betydningsfulde og markerer starten på julesæsonen med massive rabatter og tilbud, der tiltrækker millioner af kunder både online og i fysiske butikker. For online handel udgør Black Friday en unik mulighed for at øge salget markant, men for at udnytte potentialet fuldt ud er det afgørende at have en velovervejet digital strategi på plads. Ellers risikerer du hurtigt at brænde penge af uden optimal afkast, da det grundet den store efterspørgsel også er årets dyreste tid at annoncere i.

En effektiv strategi sikrer ikke blot øget synlighed og trafik, men også en højere konverteringsrate gennem målrettede kampagner og optimerede brugeroplevelser. For at opnå succes er det vigtigt at fokusere på flere aspekter af online markedsføring, herunder SEO, Google Ads, sociale medier og konverteringsoptimering. Ved at integrere disse elementer i en samlet indsats kan man maksimere sit afkast på Black Friday og sikre, at jeres tilbud skiller sig ud i et meget konkurrencepræget marked.

Skal vi hjælpe dig med et succesfuldt
Black Friday-salg?
Så udfyld kontaktformularen her.

Orifarm logo Danfoss logo Sengespecialisten logo Orifarm logo Danfoss logo Sengespecialisten logo